Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Njega lica & tijela

Neopjevani junaci: Nemojte dozvoliti da vam ovi fantastični proizvodi prođu ispod radara

Neopjevani junaci: Nemojte dozvoliti da vam ovi fantastični proizvodi prođu ispod radara

Legenda kaže da svaki must have kozmetički proizvod ima „samozatajnu prijateljicu“, odnosno jednako atraktivan i zanimljiv proizvod koji je uspio proći ispod radara, ali je apsolutno vrijedan pažnje.

Kad je riječ o dodacima prehrani, preparativi i dekorativi, Tinktura u svom bogatom asortimanu ima niz manje razvikanih proizvoda koji su miljenici zaposlenika tvrtke i vjernih kupaca koji dobro poznaju našu ponudu, a koje možda još niste isprobali.

Ovo je popis moćnih izuma iz naše kreativne radionice, koji će osvježiti vaš izgled i pozitivno utjecati na zdravlje, a samim time i na stanje uma. Jednostavno si ne možemo pomoći, a da ne obožavamo ove kulere na biljnoj bazi!

Tinktura Borovnica

Slavni dermatolozi koji brinu o koži poznatih dama borovnice često stavljaju na vrh popisa superhrane, zaslužne za blistav i mladolik izgled kože. Borovnice su pune antioksidansa pa je ova tinktura odličan dodatak anti-age beauty njezi kože. No, nije sve u ljepoti. U moćnoj bočici krije se tajna dobrog zdravlja krvožilnog sustava. Antocijanidi koje sadrže borovnica i brusnica sprječavaju nastanak krvnih ugrušaka koji izazivaju srčani udar, dok se listovi borovnica upotrebljavaju protiv nastajanja mokraćne kiseline i šećerne bolesti. Tinktura Borovnica BFF je mnogih žena kad su „oni dani“ u pitanju – naime, pomaže pri ublažavanju menstrualnih bolova, a koristi se i kao lijek protiv hemeroida i neuredne stolice.

Losion za tijelo Kamilica

Nevjerojatno luksuzan losion od kamilice koži će pružiti posebnu ljubav i njegu. Nježna kamilica smiruje kožu i smanjuje iritacije pa je ovaj losion fantastičan za njegu nakon depilacije, kad smanjuje crvenilo i upalne procese, ali i nakon sunčanja, kao after sun njega neodoljivog mirisa. Uz ekstrakt cvijeta kamilice, u ovom se losionu kriju i bademovo ulje, i kakao maslac, zbog čega se pokazao kao ultimativna „mazalica“ za sve koji žele održati glatku i mekanu kožu tijekom cijele godine.

Tinktura Brusnica

Go-to prirodni proizvod za liječenje urinarnih infekcija, tinktura od Brusnice proizvod je koji bi svako kućanstvo trebalo imati u ormariću u kupaonici. Može se koristiti preventivno za čuvanje zdravlja urinarnog trakta, kod same infekcije i u kombinaciji s antibioticima bez narušavanja ili ometanja njihovog djelovanja.

 

 

Piling za tijelo Gorka Naranča

Što bi pomislili kad bi vam rekli istim proizvodom  možete „srediti“ zadebljale pete, smanjiti količinu mitesera i zagladiti celulit? Ako se pripremate za odlazak na godišnji odmor, ne tražite dalje od Pilinga Gorka Naranča, inovativnog pilinga namijenjenog licu i tijelu koji umjesto tipičnih krupnih šećernih granula u sebi sadrži sitnu morsku sol. Gorka naranča u sebi sadrži kokosovo ulje, eterična ulja slatke i gorke naranče i infuziju kamilice koji potiču mikrocirkulaciju i pospješuju eliminaciju otrovnih tvari iz organizma. Uz to - miris naranče opušta i pomaže riješiti se stresa!

Mist za lice Jagoda

Uz vodice za lice Glow, Vitamin C, Ruža i Mat, na našim policama ponosno stoji i voćna vodica koja nije tako slatka i bezopasna kako se čini. A, ne – Face Mist Jagoda čuva neke opake pokrete u rukavu i ne srami ih se pokazati ih čim pumpica krene prema dolje i oslobodi formulu punu blagodati.

Sapun Lavanda

Sapun Lavanda najbrži je i najpovoljniji način da svoju kupaonicu pretvorite u mini toplice i teleportirate se u smireno stanje uma. Miris lavande izvrstan je protiv tjeskobe, nesanice i depresije, dok fina pjena čisti lice i tijelo, smanjuje upalne procese i crvenilo te ublažava svrab na mjestima uboda insekata. Ova ljubičasta pločica sadrži i kokosovo ulje, i kakao maslac koji dubinski hrane i njeguju kožu.

Krema za lice Zeleni čaj

Naša krema na bazi zelenog čaja pun je pogodak baš za svako lice! Brzo se upija i u trenu hidratizira, zbog čega je idealna za masnu i mješovitu kožu, potiče mikrocirkulaciju i sadrži velike količine antioksidansa, vitamina E i vitamina C koji usporavaju starenje, a pritom je nježna i sprječava upale pa je pogodna i za njegu suhe kože.

Bez obzira na to kupujete li poklon za voljenu osobu, ili želite podići svoju beauty rutinu na novi nivo, s ovim visokokvalitetnim proizvodima nećete pogriješiti. 

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290