Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Njega lica & tijela

Frajerica beauty svijeta koja dobro zna što radi: Zašto je MRKVA must have sastojak u njezi kože

Frajerica beauty svijeta koja dobro zna što radi: Zašto je MRKVA must have sastojak u njezi kože

Proizvodi s mrkvom neočekivan su, ali moćan odgovor na brojne probleme vezane s kožom, a ako vas zanima zašto kod nas u Tinkturi s polica leti sve što u sebi sadrži tu narančastu ljepoticu iz prirode, dozvolite da vam predstavimo sve njezine čari.

Najpopularniji efekt pretvara vas u zvijezdu plaže – čak i kad ste na asfaltu

Naš Balzam Mrkva uskoro će proslaviti 10 godina apsolutne vladavine na plažama diljem regije, a razlog zbog kojeg je toliko popularan vrlo je jednostavan – on je, naime sigurni prečac do predivno preplanule puti i njegovane kože. Naši proizvodi s mrkvom bogati su karotenoidima, odnosno, sadrže biljni ekstrakt koji aktivira proizvodnju melanina odgovornog za zaštitu i tamnjenje kože.

Balzam mrkva XXL

Moćna Mrkvica djeluje i kad ste daleko od ležaljke

Da bi se postigao efekt nije nužno satima se izležavati na plaži. One koji su uvijek u žurbi razveselit će činjenica da kožu mogu njegovati proizvodima na bazi mrkve i noć prije izlaganja suncu, a zatim po izloženim dijelovima tijela potamniti i u šetnji gradom, jer je njihova koža već upila betakaroten.  Gel za tuširanje Mrkva, odličan je izbor za tuširanje prije plaže, ali i nakon napornog dana.

Gel za tuširanje mrkva

Vidljivi znakovi umora pretvaraju se u blistav ten

Mrkva je velik izvor antioksidansa pa je odličan suborac u borbi protiv umorne kože i sivog tena, a poznata je i po tome što učinkovito uklanja tamne kolutove ispod očiju. Mame koje rijetko uspijevaju uhvatiti malo sna oduševit će praktična mala teglica Balzama Mrkva koji mogu namazati na lice i ruke kad su u žurbi.

Balzam mrkva

Ujednačava ten i zaglađuje bore nastale od dehidracije

Razlike u pigmentaciji kože i prve borice također su beauty dileme kojima se Mrkva voli pozabaviti. Vitamin A, kojeg sadrži mrkvin sok, štiti kožu od UV zračenja, krivca za isušivanje kože i nastanak bora. Učinkovit je kod ujednačavanja pigmentacije kože, što može rezultirati smanjenjem hiperpigmentacije i depigmentacije. Stoga ne čudi što je naša krema za lice Betty, bogata ekstraktom mrkve, manga i suncokretovim uljem prava miljenica onih koji obožavaju prirodnu kozmetiku i za svoje lice biraju samo najbolje.

Krema za lice Betty

Teen koža obožava Mrkvu

Zbog svojstva regeneracije i vitamina A, “mrkvastim proizvodima” bit će zahvalna svačija koža sklona nastanku mitesera i akni. Nježna, ali moćna mrkva prirodnim svojstvima njeguje problematičnu kožu i vraća blistav ten. Sapun Mrkva idealan je za početak jutarnje i večernje beauty rutine za kožu koja sanja o glatkoći.

Sapun mrkva

Mrkva stiže u spas kad su u pitanju brojni problemi

Kuperozna koža i koža sklona rozaceji, dermatitisu i psorijazi na prvi će se dodir zaljubiti u našu Mrkvu koja pomaže problematičnoj koži. Suho ulje Mrkva fantastičan je proizvod kojim tijekom cijele godine možete njegovati tijelo.

Suho ulje mrkva

Ne zaboraviti na zaštitni faktor!

Dok svi proizvodi s Mrkvom sadrže niski, prirodan zaštitni faktor, za izlaganje suncu svakako je potreban snažan SPF. Upravo zbog toga razvili smo WIN-WIN proizvode za plažu: kremu za sunčanje Mrkva sa stavom SPF30 i Balzam Mrkva SPF 30. Hoćete li odabrati svilenkastu, kremastu teksturu ili baršunasti balzam, ovisi o vama, no jedno je sigurno – sunčat ćete se dobro zaštićeni, a pritom dobiti čaroban, brončani ten.

Mrkva sa stavom spf30

Balzam mrkva spf30

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290