Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Njega lica & tijela

Blagdanski vodič: Kul pokloni na kojima će vam svaki frajer biti zahvalan

Blagdanski vodič: Kul pokloni na kojima će vam svaki frajer biti zahvalan

Što pokloniti muškarcu? Ako se frajere pita, najbolji su praktični pokloni kojih se sami možda ne bi ni sjetili, a za koje ni ne znaju da će im uskoro postati - neophodni.

Upravo takvi su naši prijedlozi za ovogodišnje muške poklone, koji se kriju u bogatom Tinkturinom asortimanu, a koje bez problema može „posuditi“ i partnerica, jer su uniseks.

Budite praktični no nemojte zaboraviti na element zabave!

Pri biranju poklona za mušku osobu, bio to odabranik vašeg srca, član obitelji ili kolega - savjetujemo da se fokusirate na kozmetičke proizvode koji se odlikuju funkcionalnošću, a koji su pakirani u atraktivne i duhovite ambalaže, sa zabavnim porukama koje će ga nasmijati.

Kad je miris u pitanju, ako niste sigurni što bi moglo oduševiti vašeg muškarca, birajte osvježavajuće, nenapadne note, odnosno proizvode u kojima su citrusne note u fokusu.

Grinch gel za kosu

Ne znamo jeste li znali, ali kod nas u Tinkturi Grinch nije autsajder već turbo popularan lik! Zeleni gel za kosu citrusnog mirisa jedan je od naših blagdanskih bestselera, a čak i kad blagdanska sezona završi – uvijek se traži teglica više. Gel Grinch idealan je za stiliziranje svih tipova frizura, ne ostavlja masni sjaj i izuzetno je fleksibilan na kosi. Mirisne note limuna i grejpa podižu raspoloženje pa čak i najveće gunđalo postaje – malo veselije gunđalo.

Gel za tuširanje Gingerbread

Veseli keksić Gingerbread dio je blagdanskog folklora, morali smo ga uvrstiti u našu blagdansku ponudu! Uz sastojke kao što su limun, timijan, sandal i infuzija đumbira, popularni blagdanski čovječuljak u obliku našeg gela za tuširanje Gingerbread ove godine vodi vas na predivno, mirisno putovanje, nabijeno pozitivnim emocijama!

Maslac za tuširanje Limun & Grejp

Želite ga iznenaditi nečime što još nije isprobao? Ili u kućanstvu imate sportaša koji se tušira više puta na dan, i stalno žali na suhu kožu? Naš inovativni Maslac za tuširanje fantastična je stvar! Riječ je o maslacu koji se može koristiti prilikom tuširanja ili kupanja u kadi, a osim što fantastično čisti tijelo, kožu ostavlja mekanom i glatkom – kao da je premazana finim losionom za tijelo. Ne trebamo ni spominjati da miris Limuna i Grejpa podižu energiju!

Poklon paket Grinch

Ako je vaš dragi bio posebno dobar ove godine, zaslužio je poklon paket Grinch u kojem se nalazi sva potrebna kozmetika koju će koristiti nadolazeće zime.

Tvrdi šampon za kosu Grinch dva u jedan kosu ostavlja besprijekorno čistom, mekanom i podatnom – a gel za kosu Grinch idealan je za izradu svih vrsta muških frizura. Bez puno truda i uz dugotrajan efekt. Vašeg će Grincha oduševiti gel za tuširanje čije citrusne note mogu zamijeniti decentan parfem.

Lip Balm Orašar

I muškim je usnama potrebna njega, zar ne? U našem limitiranom Lip Balmu Orašar kriju se ricinusovo ulje, shea maslac, ekstrakt ljiljana, med, ulje jojobe, suncokretovo ulje i aroma vanilije, a važno je naglasiti da pomaže pri zacjeljivanju ranica i herpesa.

Bath Bomb Pepermint

On voli kupke, ali je skeptičan kad su mirisna ulja i pjene u pitanju? Naša kugla za kupanje Pepermint ultimativan je proizvod za odmaranje umornih mišića i opuštanje od svakodnevnog stresa. Plus - pročišćava sinuse pa je idealna za zimske dane u kojima svi šmrcaju i kašljucaju. 

Psst! Kad je pakiranje poklona u pitanju, nemojte previše brinuti – duhovita čestitka ili bočica omiljene pive s mašnom u poklon vrećici razveselit će ga više od skupih šarenim papira aranžiranih u mala blagdanska remek-djela.

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290