Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Makeup

Zašto su višekratne blazinice za skidanje šminke tako svestrane?

Zašto su višekratne blazinice za skidanje šminke tako svestrane?
Zašto su višekratne blazinice za skidanje šminke tako svestrane?

Višekratne blazinice za uklanjanje šminke osvajaju industriju ljepote. Zašto? Zato što su ekološki prihvatljive, svestrane, štedljiva alternativa jednokratnim pamučnim blazinicama. Teško je opravdati samo jednom obilno korištenje sredstva za uklanjanje šminke, a zatim ga baciti, kada ih je savršeno moguće oprati i upotrijebiti više puta.

Ako ćemo promijeniti svoje navike kako bismo zaštitili planet, onda moramo ponovno procijeniti svaki aspekt našeg prikladnog načina života. Vrijeme je da izazovemo sebe da zamijenimo aspekte naše svakodnevne rutine, koja uključuje jednokratna rješenja.

Baš kao što se svjesno okrećemo prirodnim proizvodima za ljepotu, u posljednje vrijeme vidimo jednako dobrodošli pomak, prema prirodnijem vanjskom izgledu. Sijeda kosa je u trendu (vjerojatno zahvaljujući COVID-u), selfie fotografije prirodnog izgleda su u trendu (aleluja!), čini se da je unutarnja, a ne vanjska ljepota u trendu (bilo je vrijeme!). Hajdemo svi odahnuti s olakšanjem i prihvatiti 'au natural' izgled što je dulje moguće!

Spajanje prirodnijeg režima ljepote s organskim, prirodnim proizvodima za ljepotu čini se vrlo poput spajanja ribe s čipsom, sira s keksima ili tjestenine s pestom. Shvaćate našu poantu, oni nekako idu ruku pod ruku.

Pogledajmo pobliže zašto biste trebali koristiti blazinice za uklanjanje šminke za višekratnu upotrebu, različite načine na koje se mogu koristiti i kako se najbolje brinuti o njima.

Što uopće nije u redu s pamučnim jastučićima za skidanje šminke?

Jednokratne pamučne rupice i maramice za lice vodeći su pridonositelji ogromnoj količini otpada koju proizvodi industrija ljepote svake godine. Kada ne završe na odlagalištu otpada, izbacuju se u naše vodene putove i oceane, utječući na život u moru oko njih. U svakom slučaju, jednokratni pamučni jastučići se ne razgrađuju iznimno dugo.

Ali nije sve samo u okolišu, jeste li to znali?

Koriste li se konzervansi kako bi neke maramice za lice bile bez bakterija? Ovi konzervansi mogu iritirati osjetljivu kožu i razlog su zašto nas lice ponekad pecka kada ih koristimo.

Koliko su svestrane blazinice za skidanje šminke za višekratnu upotrebu?

Jastučići za skidanje šminke Minimal. Ako ste mislili da su jastučići za skidanje šminke isključivo za čišćenje lica od šminke, razmislite ponovno. Ako se poput nekih rijetko šminkate, onda su blazinice za skidanje šminke za višekratnu upotrebu savršeni za čišćenje i toniranje vašeg lica.

Zanimljiva činjenica, zagađenje uzrokuje prerano starenje!

Stoga je logično svake večeri provesti neko vrijeme na propisno čišćenje lica kako biste uklonili sloj onečišćenja koji se nakupio tijekom dana. Prirodan i bezbrižan način održavanja vašeg mladolikog izgleda.

KUPITE SADA!

Savjeti za brigu o vašim blazinicama za uklanjanje šminke za višekratnu upotrebu.

Kako oprati blazinice za uklanjanje šminke za višekratnu upotrebu?

Preporučamo da svoje jastučiće stavite u mrežastu vrećicu za rublje i operete ih nježnim deterdžentom na toplom pranju. Izbjegavajte korištenje omekšivača ili izbjeljivača ako možete. Vrh vrha, nakon što ih operete, položite ih i ostavite da se prirodno osuše na suncu – najbolje prirodno sredstvo za izbjeljivanje na svijetu!

Što je s uklanjanjem mrlja?

Čišćenje blazinica za skidanje šminke. Neke mrlje od šminke, kao što su maskara i ruž za usne, mogu se vrlo teško ukloniti. Za najbolje rezultate, nježno namočite blazinice u vodu prije nego što ih stavite u vrećicu za pranje rublja. To će osigurati da se sve mrlje lakše uklanjaju kada se dodaju vašem ciklusu pranja.

Dakle, što čekate, počnite koristiti višekratne blazinice za uklanjanje šminke. I vaša koža i planet bit će vam zahvalni.

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290