Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Njega lica & tijela

Zašto je ulje za bradu go-to proizvod svakog bradonje koji drži do svoje brade?

Zašto je ulje za bradu go-to proizvod svakog bradonje koji drži do svoje brade?

Još od davnih brada muškarci su s posebnom pažnjom njegovali svoje brade, poznato obilježje muževnosti i snage.

Istraživanja pokazuju da su mnogi Vikinzi sa sobom nosili češljeve izrađene od kosti, kojima su češljali kosu i bradu, a danas moderni ratnici gradske džungle mogu birati između cijelog raspona proizvoda za njegu brade i brkova.

Dok mi iz Tinkture svakom bradonji predlažemo korištenje Šampona i Regeneratora za brkove i bradu, koji će osigurati besprijekoran stupanj higijene, ukloniti tragove znoja, hrane, prašine i smoga s kože i dlaka, nema sumnje da je jedan od najpopularnijih proizvoda u svijetu muške kozmetike – ulje!

Kako je ulje za bradu steklo popularnost?

Ulje za bradu, u raznim izvedbama, za njegu dlačica na licu koristi se već godinama, a s obzirom na njegovu svestranost nije čudo što ga obožavaju bradati muškarci na svim stranama svijeta.

Njega kože i sprječavanje „ozljeda na radu“

Ulje za bradu njeguje kožu koja se nalazi ispod dlačica te smiruje upalne procese i ublažava crvenilo. Kožu hrani pa ona postaje elastična i njegovana, zbog čega ranice brže zacjeljuju, ako do njih uopće dođe, a ponosni vlasnih brade ne mora brinuti zbog iritantnog osjećaja svraba koju izaziva suha i dehidrirana koža.

Zaboravite na perut brade

Postoji li što iritantnije od brade koja stalno svrbi? Suha koža koja se peruta, uz kvalitetno ulje za bradu, pada u zaborav pa među dlačicama više nema mrvica poznatiji kao „perut brade“.

Oštre, suhe i raspucale dlake postaju sjajne i elastične

Ima li brada smisla ako izgleda neuredno i suho? Uz ulje za bradu dlake poprimaju prirodni sjaj i postaju mekane pa brada izgleda zdravo i lako ju je oblikovati u željeni oblik.

Koliko duga mora biti brada da bi se koristilo ulje?

Ulje za bradu njeguje i kožu lica i dlačice pa ga mogu koristiti baš svi - i muškarci s trodnevnom bradicom i frajeri koji već godinama puštaju i njeguju svoju dugu bradu. 

NAŠE ULJE SADRŽI I HIBISKUS!

Tvoja potraga zaustavlja se ovdje jer je naše ulje za bradu i brkove krcato hranjivim sastojcima, a sadrži i jedan „tajni“, koji cijeloj priči daje poseban značaj.

Uz kokosovo ulje, jojobino ulje, ulje sjemenki grožđa, ricinusovo ulje i vitamin E, naš Beard&Stache Oil sadrži hibiskus – koji obnavlja intenzitet boje na bradi i daje joj mekoću i sjaj. Uz to, kožu njeguje vitaminom C i podržava proizvodnju kolagena, koji je bitan za mladolik izgled kože.  

Tinktura Beard&Stache Oil pronaći ćete u našoj novoj muškoj liniji, u kojoj vas čeka sve potrebno za njegu kose, brade i brkova.  

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290