Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Njega lica & tijela

Svjetla budućnost za vašu kožu: Vitamin C beauty je sastojak koji oduševljava uvijek iznova

Svjetla budućnost za vašu kožu: Vitamin C beauty je sastojak koji oduševljava uvijek iznova

Bez obzira na trendove u svijetu kozmetike, Vitamin C slavni je mega-sastojak koji nikad ne izlazi iz mode. Kad ste prehlađeni, pijete čaj s limunom, zar ne? Isto tako, Vitamin C odličan je booster antioksidansa za kožu koja pati od bilo kojih problema, bilo da je riječ o tamnim mrljama, prvim znakovima starenja ili sivom i umornom izgledu.

Poput sunca u bočici, vitamin C koži lica, vrata i dekoltea donosi toliko željenu svježinu, za transformaciju koja oduševljava. Ovaj moćni vitamin vraća kazaljku na satu unatrag, čuva vlagu i pomaže koži da se pokaže u najboljem svjetlu.

Kozmetički proizvodi s vitaminom C  na odličnom su glasu zbog svoje svestranosti i rezultata koji su zaista impresivni. Široka paleta dostignuća Vitamina C ovaj je „beauty vitamin“ s pravom vinula u visine na ljestvici najtraženijih sastojaka u beauty industriji, a najčešće dolazi u obliku kreme ili seruma.

Što sve može napraviti jedan proizvod s vitaminom C? Popis je zaista vrijedan divljenja:  

  • Ujednačit će i posvijetliti ten
  • Smanjit će vidljivost tamnih mrlja na koži
  • Vratit će sivoj koži sjaj
  • Potaknut će
  • Zaštitit će kožu od agresivnih i štetnih utjecaja iz okoline
  • Hidratizirat će kožu kojoj je prijeko potrebna vlaga
  • Zahvaljujući svemu navedenom, omogućit će da vaša koža izgleda mlađe i njegovanije

Krema s vitaminom C

U našoj moćnoj, ali prozračnoj kremi za lice iz linije vitamin C nalazi se doza tog vitamina od čak 13 posto, no kako bi podigli ljestvicu na novu razinu, dodali smo sastojke koji su podignuli ovu kremastu priču na najviši nivo.  Uz vitamin C tu je rižin vosak koji omekšava kožu i smanjuje upalne procese, ulje pasjeg trna koje sadrži visok postotak rijetke omega 7 kiseline, limunov sok te molekule hijaluronske kiseline, koje su još jedan iznimno traženi sastojak beauty industrije, zbog svoje sposobnosti zadržavanja vlage u koži.

 

Serum s vitaminom C

Naš serum najmoćnije je oružje iz arsenala proizvoda s vitaminom C jer njegovi aktivni sastojci u kožu prodiru dublje od bilo koje kreme ili mista. U njemu se krije moćan koktel sastojaka zbog kojih je poznat kao anti age superjunak. Riječ je o spoju vitamina C, kolagena i hijaluronske kiseline - upravo taj probitačni trio u stanju je kožu transformirati u glatko platno, ujednačena i blistava izgleda.

Na glasu kao najbolja investicija kad je koža u pitanju, vitamin C idealan je izbor za njegu kože izmorene dugom, sivom zimom.

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290