Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Njega kose

Sea Salt Spray; Sprej s morskom soli.

Sea Salt Spray; Sprej s morskom soli.

Sprej s morskom soli popularan je proizvod za njegu kose koji se često koristi osobito u ljetnim mjesecima. Ovaj proizvod, koji je napravljen od morske soli i drugih sastojaka kao što su aloe vera i vitamin E, može dati vašoj kosi prekrasnu teksturu i volumen. Ali što je zapravo sprej s morskom soli i kako ga koristiti?

Što je sprej s morskom soli; sprej s morskom soli za muškarce?

Razlika između spreja s morskom soli i laka za kosu ili drugih lakova za kosu je u tome što se sprejevi s morskom soli sastoje od maksimalno prirodnih sastojaka i nisu pretrpani nepotrebnim i štetnim dodacima. Sprej s morskom soli smanjuje masnoću kose i daje joj mat efekt. Osim toga, vašoj kosi daje prirodnu frizuru. Sprej s morskom soli savršen je za korištenje kao sredstvo za oblikovanje kose. Sprejevi od morske soli su, kao što im i samo ime kaže, na bazi soli, koja između ostalog osigurava dobro čišćenje kose i vlasišta te poboljšava cirkulaciju krvi.

Za što koristite sprej s morskom soli?

Sprej s morskom soli svestrani je proizvod za oblikovanje kose za muškarce. Može se koristiti za dodavanje teksture i volumena kosi, čineći je punijom i gušćom. Također je korisno za stvaranje raščupanog izgleda na plaži bez odlaska na plažu. Osim toga, može se koristiti i kao sredstvo za pripremu vaše kose za nanošenje drugih proizvoda za oblikovanje. Sprej s morskom soli može se nanositi na suhu ili mokru kosu i prikladan je za sve tipove kose.

Sprej s morskom soli savršen je za muškarce sa svim tipovima kose, od fine i mlitave do guste i kovrčave. Također se može koristiti za rjeđe pranje masne kose jer stupa u interakciju s prirodnim uljima kose i mijenja njenu strukturu, dajući kosi mat izgled.

Što sprej s morskom soli čini vašoj kosi?

Sprej s morskom soli ima niz prednosti za vašu kosu. Dodaje teksturu i volumen kosi, čineći je punijom. Također može pomoći u definiranju i naglašavanju kovrča i valova, čineći kosu prirodnijom. Osim toga, sprej s morskom soli može dati kosi veću čvrstoću i olakšati oblikovanje. Također može pomoći u uklanjanju viška ulja i masnoće s kose, čineći kosu čišćom.

Prednosti spreja s morskom soli za muškarce.

Zbog svoje svestranosti, sprej s morskom soli savršeno odgovara gotovo svakom tipu kose. Može pomoći da kratka kosa izgleda bujnije i gušće, dok u isto vrijeme daje raščupan i ležeran izgled. Osim toga, sprej s morskom soli može biti dobra opcija za muškarce s tankom ili tankom kosom, jer može dodati teksturu i volumen bez otežavanja kose. Ukratko, morska sol u spreju je svestran i praktičan proizvod za oblikovanje koji mogu koristiti i muškarci i žene.

Za tanku kosu.

Sprej s morskom soli daje tankoj kosi bolje držanje i teksturu. To je izvrstan pripremni tretman za jačanje tanke i mlohave kose prije upotrebe vašeg uobičajenog proizvoda za oblikovanje. Savršeno djeluje kao baza za paste, pomade i gline.

Za gustu kosu.

Sprej s morskom soli također odlično djeluje na gustu kosu. Dodaje teksturu, tijelo i volumen bez otežavanja kose. To je doista izvrsna opcija za muškarce koji žele oblikovati kosu, ali ne žele da izgleda kao da je na nju nanesen proizvod za oblikovanje.

Za masnu kosu.

Imate li masnu kosu? Onda je sprej s morskom soli stvarno nešto za vas. Uz upotrebu spreja s morskom soli kosu je potrebno rjeđe prati jer morska sol djeluje zajedno s prirodnim uljima u kosi i mijenja strukturu, dajući kosi više mat učinak.

Kako koristite sprej s morskom soli?

Korištenje spreja s morskom soli je jednostavno. Slijedite ove korake za najbolje rezultate:

     Počnite s čistom i ručnikom osušenom kosom. Pazite da vam kosa nije previše mokra jer sprej neće djelovati ispravno.

     Dobro protresite sprej s morskom soli prije upotrebe za miješanje sastojaka.

     Poprskajte sprej s morskom soli po kosi i ravnomjerno ga rasporedite. Počnite od korijena i krenite do vrhova.

     Rukama oblikujte kosu i stvorite željenu teksturu. Zgužvajte kosu kako biste naglasili valove i stvorili neuredan i prirodan izgled.

     Ostavite kosu da se prirodno osuši ili upotrijebite sušilo za kosu kako biste ubrzali proces.

     Nakon sušenja nanesite ostale proizvode za oblikovanje kako biste svojoj kosi dali željeni oblik i zaokružili izgled.

Ovim koracima dobivate savršen, ležeran i prirodan izgled koji pristaje upotrebi spreja s morskom soli.

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290