Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Njega lica & tijela

Pripreme za proljeće: Neka šećerni piling postane novi najbolji prijatelj vaše kože

Pripreme za proljeće: Neka šećerni piling postane novi najbolji prijatelj vaše kože

Je li vaša koža spremna za gola ramena, kratke haljine i ponovno moderne balerinke s otvorenim petama? Imamo četiri super pilinga koja će umjesto vas uzviknuti: „Da!“

Bliži nam se proljeće, a i sami znate što to znači – sezona skidanja najlonki, golih nogu, hlača i suknji od tankih materijala te odbrojavanje do ljetne sezone bikinija.

S dolaskom sunčanih dana brojnim ženama misli putuju prema zadebljaloj koži na peti i laktovima, uraslim dlačicama, celulitu i sivoj, perutavoj koži ruku i nogu, no mi vam savjetujemo da sav taj stres zamijenite tretmanom našim šećernim pilingom koji radi čuda.

Zašto ne biste nekoliko muha sredili samo jednim, šećernim udarcem?

Pokažite punu ljepotu svoje kože uz pilinge koji će ju učiniti mekšom i glađom no ikad! Prirodni šećerni pilinzi najbolji su način da s kože uklonite mrtve stanice, otvorite pore i svom tijelu podarite blistav, zanosan izgled. Šećer je prirodni eksfolijator, dovoljno nježan da njeguje kožu, a dovoljno moćan da vam pomogne da se jednom zauvijek pozdravite s tvrdom kožom na petama i laktovima te spriječite pojavu prištića na tijelu i uraslih dlaka.

Vibrantni mirisi i kutije u veselim kombinacijama boja savršeno se slažu s našim šećernim pilinzima koji vašoj koži donose samo lijepe vijesti!

Grape, Blackberry&Blueberry, Cranberry i Bergamot&Orange četiri su mirisne kombinacije naših šećernih pilinga koji osvajaju na prvo tuširanje, i bez iznimke donose vrhunske rezultate.

Zašto je šećerni piling pravi izbor baš za vas? Možemo navesti više razloga:

  • Uklanja mrtve stanice s kože
  • Otvara i čisti pore te umanjuje pojavu prištića na tijelu
  • Priprema kožu za depilaciju
  • Sprječava pojavu uraslih dlaka
  • Uklanja i omekšava zadebljalu kožu peta i laktova
  • Pomaže pri tretiranju suhih mrlja na koži

Kad se spoje luksuzna njega s pristupačnom cijenom

Naši šećerni pilinzi mogu se mjeriti s luksuznim teksturama iz najrazvikanijih spa centara, no cijenom spadaju u kategoriju idealnih sitnica za poklone – idealne za one prilike u kojima nekog želite razveseliti sitnicom koja je jednako atraktivna koliko i korisna.

Kako koristiti naše šećerne pilinge?

Tijekom tuširanja, kružnim pokretima masirajte komadić koji ste otkinuli s pločice šećernog pilinga te protrljali među rukama. Za na najbolji efekt, krenite od stopala prema vratu, kako bi potaknuli cirkulaciju. Isperite vodom, osušite tijelo ručnikom, i po želji, nastavite njegu Tinkturinim losionom ili maslacem za tijelo.

Nakon slatkog tretmana našim šećerom, pomislit ćete: "Ma kome je potrebna odjeća?"

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290