Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Makeup

Povratak dvijetisućitih: Proizvodi s kojima ćeš biti u trendu dok kažeš 'nula nula'

Povratak dvijetisućitih: Proizvodi s kojima ćeš biti u trendu dok kažeš 'nula nula'

Na beauty i modnoj sceni godinama je vladao trend devedesetih, a sada su se tiho, ali sigurno, u modu „prišuljale“ dvijetisućite.

Baršunaste trenirke, topovi i majice s visećim izrezom na dekolteu, traperice nižeg struka (srećom, ipak ne toliko niskog kao što se tada nosilo) i uske haljine na bretelice, ponovno su u fokusu, a kad je kozmetika u pitanju, dva must have proizvoda dovoljna su za postizanje looka mladih Paris Hilton i Britney Spears.

PRVI BEAUTY ZAKON DVIJETISUĆITIH – ŠLJOKICE, ŠLJOKICE I JOŠ ŠLJOKICA

Beskrajno zabavne, šljokice više nisu rezervirane samo za božićni party. U svim se kombinacijama ponovno nose, a posebno su popularne šljokice za tijelo, koje koži daju čaroban izgled.

Zlatne ili srebrne, krupne ili sitne, na vama je da odlučite na koji ćete način blistati ovog ljeta, a mi vam predlažemo da odaberete proizvod sa šljokicama koji će vašoj koži dati WOW sjaj, a pritom je njegovati.

Srećom, imamo tri fantastična proizvoda koji će oduševiti šljokaholičarku u vama!

24 CARROT GOLD

Najnoviji hit iz naše ljetne linije prepoznatljiva je formula balzama od mrkve koji ubrzava tamnjenje, no uz dodatak decentnih svjetlucavih čestica koje će vas pretvoriti u kraljicu plaže i IT-curu svakog partyja. BALZAM 24 Carrot Gold ubrzava tamnjenje, koži daje prekrasan sjaj i miriši na zavodljiv passion fruit!

FACE MIST GLOW

Maglica za lice GLOW puno je više od šljokica za lice i tijelo u spreju. Da, kožu prekriva predivnim svjetlucavim česticama, no pritom podiže raspoloženje i potiče proizvodnju kolagena zahvaljujući eteričnom ulju naranče, dubinski hrani kožu (hvala, ricinusovo ulje),  a pritom, uz pomoć aloe vere, umiruje kožu, smanjuje crvenilo i ublažava alergijske reakcije.

SUHO ULJE ZLATKO

Praktičan, ugodan na koži, i jednostavno sjajan, Zlatko na prvo upoznavanje postaje vaš najbolji BFF, barem za ljeto. Sadrži ekstrakt mrkve i divlje ruže, arganovo, sezamovo i suncokretovo ulje te kakao maslac pa kožu njeguje do zavidne glatkoće.

 

MAKE UP MUST HAVE NULTIH – NEKA USNE BLJEŠTE!

Sjajilo za usne žarilo je i palilo dvijetisućitih godina, a zatim palo u zaborav kad su na scenu stupili mat ruževi. Lipgloss doživio je svoj veliki povratak pa se ponovno nosi i za dan i za večer, uz smokey eye ili nude našminkane oči te sasvim malo rumenila.

Ultimativno sjajilo na ustima izgleda moćno, dok njeguje usne, a pritom se ne lijepi, već daje osjećaj svilenkaste glatkoće.

U svojoj kolekciji, Tinktura ima tri sjajila koja zadovoljavaju sve navedene kriterije, a pritom su i vegan friendly i cruelty free.

Baby Girl, Jane i Day Off bez puno će muke tvoj look pretvoriti u toliko traženi izgled s početka dvijetisućitih.

Nabacite svoju omiljenu haljinu na bretelice, top na vezanje u spoju sa suknjom ili kratki t-shirt i traperice nižeg struka te zablistajte od glave do pete, dok pritom njegujete usne, lice i tijelo najfinijim sastojcima iz prirode!

Kopirati beauty look iz nekog razdoblja nikad nije bilo lakše i zabavnije. 

 

 

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290