Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Njega lica & tijela

Brončana božica daleko od plaže: Sve tajne nanošenja proizvoda za postizanje “lažnog tena”

Brončana božica daleko od plaže: Sve tajne nanošenja proizvoda za postizanje “lažnog tena”

Bilo da se groziš ONOG prvog skidanja najlonki, i izlaska iz kuće u suknji na gole noge, ili želiš zablistati u nekoj posebnoj situaciji, proizvodi za jednokratno tamnjenje najbrži su i najsigurniji način za postizanje zanosnog preplanulog tena.

Naš megahit BROWNIE brz je i praktičan za nanošenje pa u svom “novom” brončanom tenu možeš uživati već pet minuta nakon nanošenja proizvoda, a zatim ga navečer bezbrižno oprati pod tušem – bez puno muke i problema.

Body leg bronzer Brownie

Ipak, za najbolje rezultate, vrijedi poslušati savjete iskusnih “selftenera” iz beauty industrije, koji će ti pomoći da dobiješ lažni ten u koji neće posumnjati ni najsumnjičavija frendica. Spremna?

POGLEDAJ PROGNOZU

Naš Brownie skida se pod tušem, poput brojnih drugih proizvoda koji daju instantni ten. Ako se bojiš da ćeš pokisnuti i mrljama na rukama i nogama otkriti svoju malu varku, proizvod za jednokratno tamnjenje ostavi za neki drugi dan, a prije spavanja na kožu nanesi naše Suho ulje Mrkva, koje, zahvaljujući ekstraktu mrkve, pomaže tijelu da prirodno razvije nježnu boju.

Gel za tuširanje mrkva

DEPILIRAJ SE DAN PRIJE

Kako bi izbjegla točkice i iritacije, kožu depiliraj barem 12, a idealno 24 sata prije nanošenja proizvoda za jednokratno tamnjenje.

NEMOJ ZABORAVITI PILING

Prije nanošenja lažnog tena, koža bi trebala biti glatka i njegovana. Riješi se odumrlih stanica uz pomoć Šećernog pilinga koji će tvoje tijelo pretvoriti u savršeno platno, spremno za osunčani ten kao sa plaža St.Tropeza.

Šećerni piling

PRIPREMI TEREN – ZA ČISTU KUPAONICU I ČISTE DLANOVE

Iz vidokruga ukloni odjeću koju bi mogla poprskati, a zatim natopi nekoliko blazinica toplom vodom, ili još bolje – micelarnom vodicom, kako bi, nakon nanošenja mista Brownie, jednostavno i brzo uklonila tragove proizvoda.

RASPALI OMILJENU PJESMU

Nanošenje proizvoda za instant tamnjenje ne traje dugo, ali zahtjeva pažnju i koncentraciju pa nemoj multitaskati ili pričati na telefon dok nanosiš ten. Raspali omiljenu pjesmu, i na tih se nekoliko minuta posveti razmazivanju mista Brownie – od nogu prema vratu.

ISKORISTI ONE BLAZINICE

Kad naneseš proizvod za tamnjenje, blazinicama natopljenim micelarnom vodicom pažljivo ukloni proizvod s dlanova i stopala.

Micelarna voda za sve tipove kože

RASPALI DRUGU OMILJENU PJESMU

Što god radila, nemoj izgubiti strpljenje i odmah se odjenuti jer će ti sav trud pasti u vodu. Pogledaj upute proizvođača, raspleši se i dopusti proizvodu da se na tijelu osuši barem 5 minuta.

PRIPREMI SE NA NAVALU KOMPLIMENATA

Sigurno će ih biti na bacanje!

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290