Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Njega lica & tijela

Brišemo makeup s vašeg lica

Brišemo makeup s vašeg lica

U našoj ponudi od sad se mogu pronaći i četiri proizvoda za skidanje šminke i čišćenje lica, koji će oduševiti i najzahtjevnije ovisnice o beauty novitetima te ih pretvoriti u vjerne fanove naše prirodne kozmetike.

NEWSFLASH: SKIDANJE ŠMINKE PRESTAJE BITI SNOOZEFEST!

Naša nova linija proizvoda MINIMAL najdosadniji, ali i najbitniji ritual njege lica pretvara u zabavno spa zbog kojeg ćeš jedva čekati da započneš ili zaključiš dan, i u ogledalu pozdraviš svoju blistavu verziju - u minimalnom izdanju!

Zaboravi na beskrajno trljanje lica bezbrojnim blazinicama, crvenilo na očima i ostatke šminke koji se ujutro pojavljuju na „očišćenom licu“ – naše pomno osmišljene formule uštedjet će ti vrijeme i u ekspresnom roku očistiti svaki ion prljavštine najnježnijim proizvodima u koje će se tvoja koža zaljubiti na prvu.

MINIMALAN TRUD ZA MAKSIMALAN EFEKT

Proizvodi iz naše kolekcije MINIMAL stižu u pročišćenoj ambalaži i dražesnoj ružičastoj boji, a cijelu liniju prati neodoljiv miris passion fruit (zvuči bolje od papaje, zar ne?), koji tjera osmijeh na lice.

MINIMAL se sastoji od četiri proizvoda: dva za čišćenje lica te dva za skidanje šminke, a kao velika zvijezda kolekcije kod test skupine već se izdvojio Balzam za čišćenje šminke koji doslovno mijenja igru!

TAKO PRIRODNO, TAKO NAŠE, TAKO DOBRO!

Balzam za čišćenje šminke, Dvofazna micelarna vodica, Pjena za čišćenje i Gel za čišćenje iz kolekcije MINIMAL ručno su rađeni u našoj tvornici u Križevcima prema originalnim Tinkturinim recepturama te su oslobođeni nepotrebnih kemikalija, silikona i parabena.

Maslačak i Đumbir ključni su sastojci kolekcije MINIMAL, koja poput gumice s lica briše sve tragove šminke, smoga, znoja, prljavštine i stresa.

Maslačak ima djelovanje antioksidansa, sa svojim visokim sadržajem Vitamina C te minerala kao što su kalij, kalcij, magnezij i fosfor. Bogat je i vitaminima A, K i B6 pa tom mješavinom svojih visoko poželjnih „atributa“ hidratizira kožu, pomaže joj u prirodnoj obnovi te pomaže u borbi protiv slobodnih radikala.

Snažan antioksidans Đumbir tu je u ulozi prirodnog anti-age borca koji čuva kolagen koji se stvara u koži, i čini ju mekom i elastičnom  dok u isto vrijeme djeluje protuupalno i smanjuje crvenilo kože.

UPOZNAJTE GLAVNOG GLUMCA OVE BEAUTY PRIČE – BALZAM ZA ČIŠĆENJE ŠMINKE MINIMAL

Balzam za čišćenje šminke MINIMAL – zvijezda je rođena!

Najzahtjevnije žene iz naše testirane skupine tvrde – ovaj će proizvod uskoro svi htjeti u svojoj kupaonici!

Beauty poslastica s mirisom papaje poput slasnog je sorbeta na koži te toliko glatka da će vam pružiti osjećaj da vam kožu pri skidanju make upa obavija nježna svila.

Tinkturin luksuzan Balzam za skidanje šminke MINIMAL učinkovito uklanja čak i najteži make up make up, ostatke kreme, SPF-a te nečistoću koja se na naše lice doslovce lijepi tijekom dana pod utjecajem smoga, vjetra, znoja...

Bez nereda i straha za frizuru!

Balzam za čišćenje lica MINIMAL guste je konzistencije i samim time izuzetno kompaktan – za vrijeme korištenja ne curi po odjeći, umivaoniku, i ne odlijeva se u kosu, a samim time, jedna ružičasta teglica ove beauty čarolije traje zaista dugo premda šminku s lica skida za manje od jedne minute!

NAČIN KORIŠTENJA:

Podatna tekstura Balzama za čišćenje MINIMAL čistim se prstima nanosi na lice, a zatim kreće masaža koja jednostavno rastapa make up, poput čarolije. Naime, u dodiru s licem, Balzam za lice Minimal pretvara se u ulje, idealno za masažu cijelog lica i otapanje šminke, a zatim se, u spoju s vodom pretvara u baršunastu mliječnu teksturu koja uklanja i posljednje ostatke do kraja. Na kraju ovog rituala, make up se skida blazinicama, ručnikom te ispire vodom, a koža ostaje besprijekorno čista, mekana i glatka. Balzam MINIMAL nije samo vrhunski "čistač" - on hidratizira kožu i na licu ostavlja osjećaj ugode koji traje satima, a pritom podiže raspoloženje zahvaljujući neodoljivom mirisu papaje!

Uz ovako ugodan ritual skidanja šminke, ostat će vam više vremena za nastavak beauty rutine i sve ono što volite raditi kad dan završite u minimalnom izdanju - gledati omiljene serije, družiti se s obitelji i ljubimcima, ili se ranije zavući pod plahte znajući da na jastuku neće ostati ni trunka make upa. 

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290