Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Njega lica & tijela

Blagdanski vodič: Ovi će je pokloni ostaviti bez daha!

Blagdanski vodič: Ovi će je pokloni ostaviti bez daha!

Fa-la-la-la-la!

Blagdani su iza ugla, a police dućana već su pune božićnih ukrasa i poklončića kojima ćemo razveseliti svoje najmilije.

Fanovi kozmetike posebno vole ovaj dio godine, jer se u prodaji pojavljuju limitirani prigodni šampončići, kremice i gelovi za tuširanje te simpatično dizajnirani poklon paketi koji bude blagdansko raspoloženje.

Izabrati pravu sitnicu za osobu koja nam je draga nije lak posao, zato donosimo mali vodič koji će čak i vašem obiteljskom Grinchu ili Grinchici usta razvući u zadovoljan osmijeh!

U PRVOM IZDANJU NAŠEG SHOPPING VODIČA, DONOSIMO PRIJEDLOGE POKLONA ZA DRAGU VAM ŽENSKU OSOBU, S KOJIMA NEĆETE POGRIJEŠITI!

Poklon paket Snow Fairy

Sadrži:

Šećerni piling za usne.

Fini šećer, organsko ulje i okus za usnice polizati! Nježno protrljati po usnama i zatim nanesite omiljeni Tinkturin balzam za usne. Piling za usne daje usnama prirodan sjaj, usne izgledaju punije i hidratizirane su.

Balzam za usne.

Posudica puna hranjivih sastojaka djeluje umirujuće, hidratantno i zaštitno. Kada su vaše usne izrazito suhe, naš najgušći i najbogatiji balzam za usne pristiže u pomoć. Med djeluje umirujuće, dok ulja badema, kokosa, ricinusa i shea maslac hidratiziraju i hrane. Pčelinji i carnauba vosak stvaraju zaštitnu barijeru i štite usne.

Poklon paket Rudolph

Simpatični Rudolph, najmlađi sob Djeda Božićnjaka, koji svojim  crvenim nosom osvjetljuje put Djedici i sobovima, jedan je od najomiljenijih likova iz božićnih priča, a i u našoj je izvedbi apsolutno neodoljiv. U crvenom paketu Rudolph nalaze se gel za tuširanje, body butter za tijelo i kruti šampon za kosu s eteričnim uljem pačulija i eteričnim uljem naranče – senzualnim mirisnim spojem za ultimativni osjećaj opuštanja.

Kugla za kupanje Monoi i priča koja pobuđuje nadu

Odvedite svoju dragu na egzotično putovanje – barem u mislima! Naša kugla za kupanje "Smells Like Christmas Spirit" s mirisom ruže, sandalwooda i slatke naranče ubrzo će učiniti da se osjećate opušteno i raspoloženo za sve. Idealan je božićni poklon za sve kojima je godišnji odmor prijeko potreban. 

Make up u nijansama koje pjevaju: 'Tis the season to be Jolly!

Vaša draga obožava eleganciju i make up? Poklonite joj najkvalitetniji make up u nijansama koje nikad ne izlaze iz mode. Naša šminka vrhunski je pigmentirana i puna visokokvalitetnih sastojaka koji njeguju kožu i usne, a nijanse koje predlažemo za božićnu sezonu zaista su bezvremenske. Žene koje vole mat efekt na usnama oduševit će crveni tekući ruž u nijansi Roxanne, a one koje preferiraju kremaste teksture, ruž s vitaminom E u nijansi Carmen. Crni tuš u nijansi Blackoholic pomoći će bez puno muke rekreirati slavni look zavodnica iz šezdesetih, dok je crveni u boji Diabolic rezerviran za make up avanturistice!

Balzam za skidanje šminke MINIMAL

Ženu koja se svakodnevno šminka oduševit će naš novi hit – balzam za skidanje šminke MINIMAL koji u samo šezdesetak sekundi s lica skida baš sve tragove šminke, i to uz zabavan postupak u dvije faze. U doticaju s licem, balzam se pretvara u ulje, a u doticaju s vodom u mliječnu emulziju koja do kraja uklanja svaki trag make upa i njeguje lice. Maslačak i Đumbir glavni su sastojci ovog svilenkastog balzama uz koji koža iz dana u dan izgleda zdravije i ljepše, a koji štedi vrijeme i blazinice!         

Što god odabrali, sigurno nećete pogriješiti - važno je samo da je poklon od srca!

Još izvrsnih ideja potražite u našem web shopu www.Tinktura.com, ili u našim trgovinama u Z centru u Zagrebu i na adresi Malešnica 5/1.

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290