Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Zdravlje & lifestyle

Antiparazitni program za čišćenje organizma. Detox

Antiparazitni program za čišćenje organizma. Detox

Život u 21. stoljeću donosi mnogo izazova za naše zdravlje, a jedan od često zanemarenih problema su paraziti koji se mogu skloniti u našem tijelu. Doktorica Hulda Clark, poznata po svojim istraživanjima na području alternative i prirodnog liječenja, razvila je revolucionarni antiparazitni program koji obećava oslobađanje od tih nevidljivih neprijatelja. U ovom tekstu, istražit ćemo osnovne principe ovog programa i kako može poboljšati vaše zdravlje.

Tko je Dr. Hulda Clark?

Dr. Hulda Clark bila je znanstvenica i istraživačica koja je posvetila svoj život proučavanju veza između parazita i bolesti. Njezina teorija temelji se na uvjerenju da su mnoge bolesti uzrokovane prisutnošću parazita u tijelu te da se eliminacijom tih parazita može postići ozdravljenje. Njezin rad je često kontroverzan, ali privlači pažnju onih koji traže alternativne pristupe liječenju.

Najčešći simptomi koji ukazuju na mogućnost prisutnosti raznih vrsta parazita su:

- Slabost i apatija.
- Kronični umor.
- Bolovi u trbuhu i nadutost.
- Anemija (manjak željeza u krvi).
- Gubitak apetita ili nekontrolirana glad.
- Razdražljivost i hiperaktivnost
- Nesanica i glavobolja.
- Depresija.
- Kožne iritacije i neobjašnjivi osipi.
- Reproduktivne i menstrualne tegobe.

Antiparazitni Program:

 Čišćenje Crijeva:
 Prvi korak programa uključuje temeljito čišćenje crijeva kako bi se uklonili postojeći paraziti i njihovi jajašca. Ovo se postiže korištenjem biljnih pripravaka i prirodnih sastojaka koji potiču detoksikaciju. Bilje poput Cimeta, Klinčića, Crnog Oraha i Pelina.

Zapper:
Dr. Clark je razvila uređaj poznat kao "Zapper", koji emitira nisku razinu električne struje. Prema njezinim tvrdnjama, ova struja može eliminirati parazite i viruse iz tijela. Mnogi ljudi koji slijede njezin program koriste Zapper kao ključni alat u borbi protiv parazita.

Biljne Tinkture:
Kroz upotrebu različitih biljnih tinktura, Dr. Clark preporučuje jačanje imunološkog sustava i poticanje tijela da se bori protiv parazita. Popularne biljke uključuju crni orah, klinčiće, cimet i pelin.

Promjene u Prehrani:
Prema programu, određene prehrambene promjene mogu pomoći u stvaranju nepovoljnog okoliša za parazite. To uključuje izbjegavanje određenih namirnica koje potiču njihov rast.

Čišćenje Jetre:
Dr. Clark naglašava važnost čišćenja jetre kako bi se poboljšala njihova funkcija i potaknula eliminacija toksina. Postoji nekoliko preparata za čišćenje jetre. Jedan je Tinktura od Sikavice. Ostali su Gorka sol, Maslinovo ulje i Crveni grejp.

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290