Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Njega lica & tijela

Blaga i moćna! Zašto je micelarna vodica odličan izbor za sve tipove kože

Blaga i moćna! Zašto je micelarna vodica odličan izbor za sve tipove kože

 

Ako si želite najzornije predočiti na koji način djeluje micelarna vodica – zamislite magnet koji na blag, ali djelotvoran način iz pora „izvlači“ ostatke šminke i prljavštine, a kožu ostavlja besprijekorno čistom.

Upravo na toj filozofiji temelji se veliki uspjeh micelarne vodice koja je danas jedan od najdražih proizvoda za skidanje šminke žena diljem svijeta.

Svijet je osvojila ranih devedesetih, i od tad nije prestala oduševljavati

Micelarnu vodicu 1991. godine patentirao je jedan slavni francuski kozmetički brend, u čijem su laboratoriju znanstvenici pročišćenoj vodi dodali blage tenzide, odnosno supstance koje snižavaju površinski napon vode u odnosu na graničnu površinu s drugim supstancama. Tenzidi se mogu istovremeno vezati na masti i na vodu, a pritom razvijaju svojstva čišćenja. Tako, ukratko, u vodi nastaju miceli, koji na površinu izvlače nečistoću iz pora pa se sva šminka s lica u kratkom roku „seli“ na blazinicu.

Još je jedna velika prednost micelarne vodice činjenica da ne sadrži alkohol pa samim time ne isušuje lice, zbog čega je idealna za njegu svih tipova kože, čak i one najosjetljivije.

I mi svoju vodicu za utrku imamo!

Mi smo priču o micelarnoj vodici odlučili podići na novi nivo pa se tako u našoj novoj kolekciji za čišćenje lica Tinktura MINIMAL nalazi i Micelarna vodica koja je jednako učinkovita koliko i ljupka!

Naime, u bočici pročišćena dizajna krije se Dvofazna micelarna vodica MINIMAL u kojoj se spajaju prozirna i čarobno ružičasta boja, spoj koji jednostavno poziva na mali spa ritual pun užitka.

Naša dvofazna micelarna vodica MINIMAL obogaćena je superjunacima iz prirode, Maslačkom i Đumbirom pa već nakon skidanja šminke s lica, koža ostaje glatka i mekana, kao da je upravo tretirana najfinijim kremicama.

Uz to, premda je dvofazna, micelarna vodica MINIMAL ne ostavlja masni trag pa je lice spremno za nastavak beauty rutine, ili odlazak na spavanje – bez osjećaja masnoće, ili zatezanja na licu.

Kad se udruže Maslačak i Đumbir

Maslačak ima djelovanje antioksidansa, sa svojim visokim sadržajem Vitamina C te minerala kao što su kalij, kalcij, magnezij i fosfor. Bogat je i vitaminima A, K i B6 pa tom mješavinom svojih visoko poželjnih „atributa“ hidratizira kožu, pomaže joj u prirodnoj obnovi te pomaže u borbi protiv slobodnih radikala.

Snažan antioksidans Đumbir tu je u ulozi prirodnog anti-age borca koji čuva kolagen koji se stvara u koži, i čini ju mekom i elastičnom  dok u isto vrijeme djeluje protuupalno i smanjuje crvenilo kože.

Decil glukozid je izuzetno blago, neionsko, površinski aktivno sredstvo, toliko blago da se često koristi i u dječjim šamponima i proizvodima za njegu najnježnije kože pa kožu čisti nježno, bez iritacija i izazivanja crvenila. Decil glukozid prirodnog je podrijetla i biorazgradiv.

Najnježniji način da se pozdravite s make upom

Micelarna vodica MINIMAL u samo jednom jednostavnom koraku zna kako „zarobiti“ make up i očistiti kožu, koja zahvaljujući njoj, iz dana u dan postaje mekša, vitalnija, čišća i – ljepša.

Ova vodica idealan je izbor za sve tipove kože, od masne i mješovite preko normalne i suhe pa sve do najosjetljivije, stvorena u korak s modernim, užurbanim načinom življenja. U kratkom roku postiže vrhunske rezultate, a dok čisti, vlaži i njeguje. I pritom izgleda besramno dobro na polici vaše kupaonice!

Miris kolekcije MINIMAL zavodi na prvu

Zanosna papaja očaravajuć je miris iz prirode koji „nosi“ cijelu Tinkturinu kolekciju za čišćenje lica MINIMAL.

Zanimljivost: priča o voću senzualnog naziva Passion Fruit, zapravo je sve samo ne seksi. Ukusnoj biljci ime su dali španjolski katolički misionari, koje je cvijet papaje podsjetio na Isusovu krunu. Tako je ime Passion fruit nastalo prema izrazu 'passus', odnosno 'patnja', a biljka papaje je i dan danas poznata i pod imenom 'Isusov cvijet'.

Ovaj nježan, a izuzetno vibrantan miris među ciljanom se publikom pokazao kao pun pogodak, a mnogi su opisali kako ih mislima u trenu vodi na „mjesto sreće“.

 

U kolekciji za skidanje šminke i čišćenje lica MINIMAL nalaze se: Dvofazna micelarna vodica, Balzam za skidanje šminke, Gel za čišćenje lica i Pjena za čišćenje lica. 

Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290